In- en uitloggen CMS pakket
Geplaatst door Buildnet Support aan 10 July 2008 07:53 AM

Inloggen op CMS pakket
Open je internet browser (bijv. internet explorer of firefox) en ga naar het CMS pakket toe. Deze kan je vinden door admin achter je webadres te schrijven. Bijvoorbeeld: http://www.voorbeeld.nl/admin Door middel van je gebruikersnaam en wachtwoord kan je inloggen. Deze gegevens worden verstrekt bij oplevering van uw website

Na het inloggen kom je in het startscherm van CMS made simple. Vanuit hier kan je de verschillende onderdelen kiezen.
Uitloggen CMS pakket
Zodra je klaar bent met het CMS pakket kan je uitloggen door op de knop uitloggen te klikken. Deze vind je rechtsboven in het startscherm van CMS.