Host-bestand aanpassen
Geplaatst door Buildnet Support aan 17 November 2009 12:51 PM
Hostbestand aanpassen
Als u voor oplevering aan de gang wilt met uw hostingpakket, kunt u hetvolgende doen (alleen aanbevolen voor ervaren gebruikers):

- alleen voor Windows-computers -

1. Open het bestand 'hosts' in de map 'C:\WINDOWS\system32\drivers\etc' in Notepad/Kladblok.
2. Als laatste regel staat hier doorgaans '127.0.0.1 localhost'
3. Voeg de volgende regel toe: '81.18.172.100 www.uwdomein.nl'
4. Laat de '-jes weg en start op een nieuwe regel. Vervang uwdomein door uw nieuwe domein.
5. Sla het bestand op.
6. Start Internet Explorer (of uw favoriete browser) opnieuw op.

Het nieuwe domein is nu toegankelijk. PAS OP: dit werkt alleen voor computers waarbij u dit bestand gewijzigd hebt.

NB: vergeet niet de regel te verwijderen, indien uw domein weer normaal werkt.