In acht eenvoudige stappen een afbeelding plaatsen
Geplaatst door Buildnet Support aan 07 June 2011 11:54 AM

Soms is een cliché gewoon waar; een foto zegt inderdaad meer dan duizend woorden. Aansprekende visuals trekken de aandacht. En ze verhogen daarmee ook de toegankelijkheid van uw website. Het oog wil immers ook wat. Maar hoe zo’n afbeelding te plaatsen? Wij helpen u met acht eenvoudige stappen!

Bekijk uw inloggegevens uit het opleverdocument en log in op www.uwdomeinnaam.nl/admin.

Ga naar inhoud en kies afbeeldingbeheer.

Kies de betreffende visual in uw pc en upload die naar uw website. Het is overigens handig als u alle afbeeldingen die bij elkaar horen in dezelfde map zet.Zet hierna de afbeelding op de juiste webpagina.
Ga naar inhoud en kies pagina’s.
Klik met uw muis op de plek waar u het beeld wilt plaatsen.
Klik nu op afbeelding invoegen/bewerken (het groene boompje).
Kies in het volgende scherm voor bladeren en zoek de zojuist geüploadde afbeelding op.
Klik op invoegen. Uw afbeelding is toegevoegd.

Meer weten over afbeeldingen toevoegen? Lees de complete handleiding.